Webshops

Webshops

Het aantal webshops op internet wordt steeds talrijker en de consument heeft deze manier van winkelen inmiddels omarmd, vooral vanwege het gemak. Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van succesvolle en goed converterende webshops, gericht op zowel consumenten als bedrijven. Alles is mogelijk: van een eenvoudige webshop, tot een uitgebreide webshop met diverse koppelingen.

Webshop advies
Omdat wij ruime ervaring hebben in het realiseren van webshops kunnen wij u webshop advies op maat geven of helpen bij het starten van een webwinkel.

CMS
Uw webshop is door u zelf eenvoudig te beheren d.m.v. een CMS. CMS is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt dat u gegevens eenvoudig zelf kunt invoeren. Ondanks de vele standaard functionaliteiten zoals het willen aanpassen van de verzendkosten of het bekijken van de openstaande bestellingen blijft het CMS eenvoudig in gebruik

Online marketing voor een webshop
Een webshop kan niet zonder klanten. Dus zullen we samen op zoek gaan naar rendabele klanten door middel van uitgekiende online marketing. Zoekmachines en vindbaarheid spelen hierbij een essentiële rol.

Bekijk ons portfolio

Algemene webshop prijzen

Op aanvraag

Binnenkort

Neem contact op
Op aanvraag

Binnenkort

Neem contact op
Op aanvraag

Binnenkort

Neem contact op

Heeft u andere webshop gerelateerde vragen?

Neem contact op

Nieuwste projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten.

De Potterie
De Potterie

Kom eens naar deze gezellige winkel in het vestingstadje Sluis. Ze hebben een schitterende collectie buiten & binnen meubelen van o.a.; BE PURE, WOOOD,YOI,BOREK,MAX&LUUK,VINCENT SHEPPARD,…