Geen ondersteuning meer voor Windows Live Mail

Met ingang van 10 januari 2017 stopt Microsoft de ondersteuning voor Windows Live Mail. Na die datum is het pakket niet meer te downloaden. Het programma is dan nog wel te gebruiken. Maar we raden dit af: er verschijnen na januari 2017 geen veiligheidsupdates meer voor de programma’s. Dat maakt ze kwetsbaar voor aanvallen. Bovendien merken we als er klanten komen met mail problemen dat dit vaak ligt aan Windows Live Mail.

Het mailprogramma Windows Live Mail was verreweg het populairste mail programma. Gelukkig zijn er tal van alternatieven voor Windows Live Mail. Maar het zal vast even wennen zijn. Om u op weg te helpen hebben we twee opties volledig uitgewerkt:

  • Mozilla Thunderbird
    Thunderbird is gemaakt door de mensen achter internetprogramma Firefox. Het is een gratis pakket dat u download en installeert op de computer. Wij kunnen voor u uw oude e-mails en contactpersonen overzetten.
  • Office Outlook
    Ook het programma Outlook van Microsoft is een goed alternatief. Dit programma is niet gratis. Het is een onderdeel van het Office-pakket waar ook Word en Excel deel van uitmaken. Het voordeel van dit pakket ten opzichte van Mozilla Thunderbird is dat het gemaakt is door dezelfde makers als Windows Live Mail. Ook in dit programma is het mogelijk om alle oude e-mails en contactpersonen over te zetten.

Voor meer informatie of hulp bij het overstappen kunt u met ons contact opnemen.
Wij zijn telefonisch te bereiken op +31 (0)117-308311 van maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 17:00 en zaterdag van 9:00 t/m 13:00. Of via de e-mail op support@ultility.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.