Kernwaarden en bedrijfsfilosofie

Kernwaarden  en bedrijfsfilosofie

Helder
Helder staat bij Ultility voor begrijpelijke en duidelijke taal. Bij Ultility zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Ons advies start bij het kiezen van het soort dienst en gaat door tijdens het gehele klantcontact. Computer en internet serviceproducten worden overgoten met verschillende technische termen. Dit vertaalt Ultility naar heldere adviezen.

Persoonlijk
Voor vragen of opmerkingen staat Ultility altijd voor u klaar. Het helpen en adviseren van klanten doen wij graag. Het verstevigt de onderlinge relatie en het belangrijkste: het zorgt voor een tevreden klant.

Duurzaam
Een andere pijler van Ultility is duurzaamheid. Wij proberen diensten aan te bieden met weinig energieverbruik en plaatsen deze in een groen datacentrum. Het datacentrum verbruikt groene stroom en maakt gebruik van innovatieve duurzame oplossingen om de ruimtes te koelen. Daarnaast is Ultility initiator van Hostgroen. Dit is een label voor klanten om aan te tonen dat hun website groen gehost wordt.

Kwaliteit
Een hoge beschikbaarheid is voor veel klanten erg belangrijk. Daarmee is het voor Ultility ook belangrijk. Naast de service die Ultility standaard aanbiedt, hebben wij oog voor goede hardware. Technologische ontwikkelingen houden wij bij en bieden de laatste producten aan.

Onze diensten
  • Hosting van uw website of webshop
  • Advies over IT binnen uw bedrijf
  • Prijs/kwaliteit oplossingen bieden
  • Automatische back-ups van uw online omgeving
  • Groene hosting
  • Hulp bij het installeren van uw e-mail
Heeft u een vraag of wenst u een afspraak te maken? Bel ons op: 0117-308311