Goede voornemens met app-ondersteuning

Technologie wordt steeds vaker ingezet ter ondersteuning van de dagelijkse behoeftes. Als u goede voornemens heeft is het wel zo leuk als het ook lukt om deze vol te houden. U kunt hiervoor een app gebruiken. We hebben de favorieten voor u op een rijtje gezet.

Way of Life, beschikbaar voor zowel iOS als Android-gebruikers, biedt krachtige functies om gewoontes bij te houden. Met visuele grafieken ziet u snel hoe u er voor staat.

Gebruikers van Chronicling op iOS kunnen profiteren van gepersonaliseerde dagelijkse herinneringen en uitgebreide statistieken om hun inspanningen in kaart te brengen.

Voor Android-liefhebbers is er Periodically. Met aanpasbare meldingen en een gebruiksvriendelijke interface maakt de app het gemakkelijk om gewoontes geleidelijk op te bouwen en vol te houden.

Om gebruik te maken van deze apps heeft u wel een smartphone of tablet nodig. Heeft u al eens overwogen om deze aan te schaffen of bent u toe aan een nieuwe? Of misschien heeft u er al één, maar is het tijd voor reparatie? Ultility verkoopt en repareert smartphones en tablets. Begin het jaar goed en kom gerust langs.