Klaar voor de toekomst met glasvezel van GlasDraad!

Het is u vast niet ontgaan, de oranje koeien, de vlaggetjes en de spandoeken in alle dorpen, de campagne van GlasDraad Zeeuws-Vlaanderen is in volle gang.

Wij willen dat al onze klanten kunnen genieten van een stabiele en snelle internetverbinding.
Dus wat als uw provider geen glasvezel aanbiedt? Dan is daar nu een oplossing voor. Glasdraad legt glasvezel aan waar providers dit niet kunnen of willen doen!

Bewoners uit de buitengebieden en de dorpen krijgen tot en met 18 juli 2022 de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het nieuwe glasvezelnetwerk. Als de 40% inschrijvingen wordt behaald, start GlasDraad met de aanleg. Glasvezel is een goede investering in de toekomst en levert daarnaast ook vele andere voordelen op. Wist u bijvoorbeeld al dat…

…. u met glasvezel niet afhankelijk bent van 1 of 2 serviceproviders, maar u kunt kiezen uit wel 18 verschillende serviceproviders?

… u een eigen privé-aansluiting krijgt, tot in de woning?

… uw tuin vaak niet open hoeft tijdens de aanleg? In de meeste gevallen maakt GlasDraad gebruik van een ondergrondse gestuurde boring om de kabel naar uw woning te leggen.

… GlasDraad aanlegt tot ver in de polder? Ook als u de enige bent in uw hele straat!

We kunnen ons voorstellen dat u meer vragen heeft rondom de campagne van GlasDraad. Voor al uw vragen over glasvezel en ICT-oplossingen binnenshuis bent u ook van harte welkom in onze winkel!

 

Ook in dorpen
Ook in buitengebieden
De serviceproviders