Ultility neemt particuliere klanten B en P over

B en P uit Breskens gaat zich in de toekomst richten op de zakelijke markt. Per 1 mei 2018 neemt Ultility het particuliere klantenbestand van B en P over. Door de overname kan B en P zich volledig focussen op de zakelijke markt. Voor Ultility is het een kans om te groeien.

 

Geschikte partner!

Meer dan 20 jaar is B en P vele particuliere klanten van dienst geweest. Met veel klanten hebben ze een lange en prettige samenwerking. Het afscheid nemen van deze trouwe klanten is natuurlijk niet over een nacht ijs gegaan. Luc Buijsse (eigenaar B en P): ‘Ultility in Oostburg is in onze ogen de meest geschikte partner voor de overname. Het is een zeer toegankelijk en enthousiast bedrijf en stemt overeen met onze manier van werken. Met een gerust hart verwijzen we onze particuliere klanten naar Ultility.’

 

Contracten en garanties

Sommige klanten hebben bij B en P een lopend service – of garantiecontract. Vanzelfsprekend neem Ultility dit één op één over. Voor de klant blijven de gemaakte afspraken precies hetzelfde. Heeft u daar als klant toch vragen over? Kom dan binnenkort naar de winkel van B en P in Breskens of naar Ultility in Oostburg óf bel met:

  • Luc of Caroline Buijsse van B en P via 0117-385385
  • Remco Ultee van Ultility via 0117-308311

 

8 mei: kennis(makings)dag

Op dinsdag 8 mei organiseert Ultility in Oostburg een kennis(makings)dag. Iedereen is welkom. U kunt eventueel uw kennis bijspijkeren en er staat een hapje en een drankje voor u klaar. Tijd: 14 – 20 uur.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.