Nieuwe medewerker Ardi Lems

Sinds kort ziet u een nieuw gezicht bij Ultility: Ardi Lems. Per 1 september 2018 is Ardi gestart als allround ICT medewerker. Uiteraard helpt hij u als klant in onze winkel. Verder repareert hij systemen of zorgt hij voor de voorbereiding van systemen voor klanten. Ook beheert hij bedrijfsnetwerken voor zakelijke klanten.

Ervaring
Ik woon nu ruim 1 maand in Oostburg. Hiervoor in Streefkerk. En oorspronkelijk kom ik uit Noordeloos in Zuid-Holland. Tot mijn 23e heb ik daar gewoond. De meeste ervaring heb ik in het onderzoeken en verhelpen van problemen, zowel hardware- als softwarematig. Als interne systeembeheerder heb ik eerder gewerkt bij Groenendijk Onderwijs Administratie in Sliedrecht. Ook heb ik gewerkt als Helpdesk support medewerker bij Proxsys in Gorinchem. Bij beide functies had ik veel contact met klanten.

Waarom Ultility?
Sinds kort woon ik in Oostburg. Toen ik in de winkel van Ultility kwam, en ik vertelde dat ik op zoek was naar ander werk, werd verteld dat er nog een vacature openstond. Na prettige gesprekken met Remco Ultee, ben ik aangenomen.

Uitdaging!
Ik heb zin in deze uitdaging. Wat ik ervan verwacht? Een goede vaste baan met leuke collega`s, uitdagende functie door vele problemen en vragen én een goed team met duidelijk intern overleg. Werk is belangrijk, maar ik kijk er ook naar uit dat ik na mijn werk muziek kan luisteren, films kan kijken of een heerlijk rondje kan gaan hardlopen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.