Markt 22, 4501CK Oostburg
Ma: 9:00-13:00
Di-vr: 9:00-17:00
Za: 9:00-13:00
info@ultility.nl/ +31 (0)117-308311

Computer sneller maken

Heeft u problemen met het laden van bestanden, het opstarten van de computer of het computergebruik in het algemeen? Dan is het tijd om uw computer sneller te maken. Naast dat het continu moeten wachten frustrerend kan zijn is het ook nog eens zonde van uw tijd én onnodig. ‘Ik heb een nieuwe computer nodig’, is een gedachte die misschien door uw hoofd raast. Vervanging is echter duur en vaak overbodig, in de meeste gevallen is het opschonen van uw computer namelijk al genoeg om de computer te versnellen.

Waardoor is mijn computer langzaam?

Hoogstwaarschijnlijk is je computer langzaam door virussen of spyware, boosdoeners die zelfs de nieuwste computers flink kunnen laten dichtslibben. Preventie is beter dan genezen, een krachtige virusscanner is daarom zéker geen overbodige luxe, deze zouden wij voor u kunnen installeren. Niet alleen virussen of spyware zorgen ervoor dat uw pc steeds langzamer wordt, elke computer wordt na verloop van tijd steeds trager. Des te vaker de pc gebruikt wordt, hoe meer deze vervuild wordt.

Door de jaren heen raakt je pc namelijk vol met programma’s die niet nodig zijn, maar wel ruimte in beslag nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan programma‘s die mogelijk onzichtbaar zijn en automatisch opstarten tegelijkertijd met Windows. Dit snoept energie weg van het werkgeheugen van uw computer, waardoor deze dus langzamer wordt. Onze collega’s kunnen u helpen met het opsporen van de oorzaak voor het vastlopen van uw computer.

Wij helpen u graag met:

  • uitbreiden werkgeheugen
  • plaatsen van ssd (solid state drive)
  • verwijderen van onnodige software/data