Markt 22, 4501CK Oostburg
Di-za: 9:00-17:00
info@ultility.nl/ +31 (0)117-308311

Computer opschonen

Start uw computer of laptop erg langzaam op en reageren de programma’s traag? Onze collega’s helpen u graag met het sneller maken van uw computer of laptop.

Computers worden vaak niet goed onderhouden, terwijl goed onderhoud het halve werk is! Computers houden net als wij van een fris werkgeheugen. Een fris werkgeheugen staat gelijk aan rust en overzicht, wat het werk en de productiviteit bevordert. Het slecht onderhouden van de computer zorgt ervoor dat de computer sneller veroudert waardoor de snelheid afneemt. Dit is een indirecte kreet van uw computer naar schoonmaakhulp. Maar geen nood, neem contact op met Ultility en wij zorgen dat uw computer weer snel en schoon raakt!

Waardoor wordt mijn computer vervuild

Onopgemerkt raakt je pc door de jaren heen vol met ongebruikte bestanden en programma‘s die niet nodig zijn, máár wel ruimte in beslag nemen. Denk hierbij aan bestanden zoals onder andere cookies, downloads en een niet-geleegde prullenmand. Programma‘s die niet nodig zijn en uw computer enkel bevuilen, kunnen bijvoorbeeld uw gegevens verzamelen en versturen. Deze onnodige programma‘s zijn restanten van updates en installaties die door de jaren heen zijn achtergebleven of het gevolg van een virus. Uw computer raakt door deze bestanden en programma‘s steeds verder vervuild en vertraagd. Tijd voor een grote schoonmaak dus!

Wij helpen u graag met:

  • verwijderen van virussen, malware & overige gevaarlijke software
  • harde schijf opruiming
  • harde schijf defragmentatie