Vacatures - Webdesign & Computers Ultility Oostburg
Voor alles wat met websites en computers te maken heeft bent u bij ons aan het juiste adres.
Webdesign, Computers, Oostburg, Allround ICT bedrijf, computer reparatie, SEO, website optimalisatie, IP camera, Beveiliging, software, herinstallatie, windows 10
1230
page-template-default,page,page-id-1230,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,burst child-child-ver-1.0.0,burst-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Vacature

sbb-beeldmerk-fcVacature stagiair ICT beheer/Applicatie en mediaontwikkelaar/Mediavormgever
MBO/HBO leerjaar 3 en 4

Functieomschrijving:
Als ICT stagiair kom je te werken in niet één, maar twee dynamische bedrijven. Je werkt enerzijds voor grote bedrijven en gemeenten voor VisitPoint B.V. en anderzijds werk je bij Ultility voor particulieren en kleine en middelgrote bedrijven voor de reparatie en verkoop van computers, webdesign en overige IT gerelateerde producten en diensten.

Bedrijfsprofiel:
VisitPoint B.V. vervaardigt en plaatst outdoor LED Billboards en groot formaat outdoor touchscreens.
Ultility is een allround ICT bedrijf.
Diensten: Ontwerp en ontwikkeling van websites en applicaties. Computer verkoop en reparatie. Systeembeheer voor het MKB.

Ben je dus op zoek naar een uitdagende stageplaats, stuur dan je cv/portfolio naar info@ultility.nl met vermelding van minimaal de stageperiode, opleiding en het leerjaar.

Neem direct contact op
Bel ons op 0117-308311